2017-01-12 09:05:16• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Bika - Az őszinteség is lehet bántó

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Halak jegyében áll. Ez sajnos nem kedvez sem az üzleti ügyeknek, sem az anyagiaknak. Ha nem elég elővigyázatos, akkor sajnos veszteségek érhetik. Ne hagyja, hogy a kudarc elvegye a kedvét és kezdeményezőkészségét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön szeret nyílt lapokkal játszani, ami igen szép dolog. Ám néha az őszinteség is lehet bántó. Addig ne fedje fel az érveit, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Lehet, hogy tévedés, vagy félinformációk miatt bánt meg valakit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tele van kérdésekkel, nem találja a választ a gondjaira. Keresse meg, akár csak telefonon, az ön számára fontos embereket. Még jobb persze, ha személyesen is találkoznak. Hangulatos, kellemes estét tölthet velük, és kissé megnyugodhat a társaságukban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Úgy tűnik, végre beindult a szekér: sok terve lassan, de biztosan elindulhat a megvalósulás felé. Vigyázzon, nehogy kapkodás legyen a dologból, haladjon mindennel terv szerint!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Többen is üzleti tanácsért fordulnak önhöz. A pénzügyek területén ön ott is nyereséget érhet el, ahol másokat veszteségek érnék. A legfontosabb, hogy elválassza a barátságot az üzlettől!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma jobban tenné, ha egyáltalán nem foglalkozna pénzügyekkel, mert amihez csak nyúl, ma veszteséget teremt. Fókuszáljon inkább a magánéletére, a párkapcsolatára! Ha teheti, a munkahelyén is csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Már elege van abból, hogy a rengeteg jó ötletéből semmit nem tud megvalósítani. Ellenben mások megteszik ezt ön helyett. Ma végre itt az alkalom, hogy valamit végre ön is letegyen az asztalra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Tele van energiával, de ez nem ok arra, hogy minden teendőt továbbra is magára vállaljon. Ha folyton csak a kötelességét teljesíti, akkor aligha marad ideje arra, hogy élvezze is az életet. A veszekedést ma kerülje el, inkább hagyja rá a dolgot a párjára.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos ma csalódnia kell bizonyos emberekben, hiába remélt támogatást tőlük. Rá kell jönnie, hogy gyengébbek, mint azt hitte, remélte. Még az is lehet, hogy éppen ők számítanának az ön támogatására.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen nagyvonalú, és ismerje el mások tehetségét is. Ha sikerül legyőznie az irigységét, egy értékes barátságot nyerhet jutalmul. Délután egy pozitív hír teljesen feldobja a hangulatát!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A párja karrierjében jelentős változások várhatóak, amik önt is érintik. Elképzelhető, hogy új munkahelyet kap, emiatt pedig a költözés is szóba kerülhet. Az is lehet, hogy jobb pozícióba kerül, jelentősen jobb fizetésért.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nem megy önnek a munka. Folyton ábrándozik, máson jár az esze. Ez már a kollégáinak is feltűnik, de talán még a főnökének is. Legalább a legfontosabbakat végezze el.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: